.

OÁZIS A CSÓKASORI TANYAVILÁGBAN

A Csókasori Tanya Oázis komplex turisztikai termékként kínálja a térség jellemző életformáját, természeti értékeit, népi építészetét, hagyományait és kultúráját bemutató szolgáltatásokat, valamint a falusi házimunkába való bekapcsolódás lehetőségét. Tanyáink sokszínű szolgáltatást nyújtanak a turistáknak a szabadidőtöltésre: levendula szedd magad akció, szőlőszüret, születésnapi, egyéb családi összejövetelek és csapatépítő programok szervezése, saját készítésű élelmiszerek és kézműves termékek helyi árusítása, valamint terület biztosítása hobbifarmerek részére. Vonzó programok még: a népi mesterségek megismerése, kézműves programok, alkotótáborok, részvétel a ház körüli és a mezőgazdasági munkákban, tájjellegű ételek és italok készítése, gasztronómiai programok a vendéglátó háznál, népszokások: karácsony, szilveszter, újév, farsang, húsvét, pünkösd, majálisok, búcsú, falunap, szüret, disznótor.

Tanyaturizmus

"A falusi turizmus városon, kiemelt turisztikai településen kívül folytatott vendégfogadás. Komplex turisztikai termékként kínálja a település (kistérség) jellemző életformáját, természeti értékeit, népi építészetét, hagyományait és kultúráját bemutató szolgáltatásokat, valamint a falusi házimunkába való bekapcsolódás lehetőségét."  

Egészségturizmus

"Az egészségi állapot fenntartása, javítása érdekében történő utazás. A három legfontosabb típusa a gyógyturizmus, a wellnessturizmus, és a fitnessturizmus."

Ökoturizmus

"Az ökoturizmus felelősségteljes utazás természeti területre, mely védi a helyi természeti és kulturális értékeket, és hozzájárul a helyi lakosok életminőségének javításához."  

Lovasturizmus

"Lovas nemzet a magyar, a lovas kultúra nemzeti örökségünk szerves része". 

Borturizmus

"A borturizmus a borok kóstolása, fogyasztása, készítésének megismerése által motivált utazás." 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el