.

AMIKOR AZT HISZED...

Nyári design coaching élménytábor a levendulásban 

A testi-lelki megtisztulást, lenyugvást és önismeretet segíti elő ez a tábor, amit a levendulásban tartunk. A három napos elfoglaltság során a vég nélküli pihenést csak a chikung elsajátításai, az önismereti utazás, mely során megtanulod elfogadni és megszeretni önmagad (design coachinggal) szakítják meg. Aki ezen a nyáron a külső élmények mellett belső utazásra vágyik, annak itt a helye.

1. NAP                MEGÉRKEZÉS - ISMERKEDÉS - CSOPORTALAKULÁS

Egy 'ÜDVÖZLÖM" köszöntő csomaggal fogadunk Téged, majd alkalmat teremtük egymás megismerésére egy beszélgetés és egy átmozgató, ráhangoló chikung keretében. Megbeszéljük, hogy mi is az a coaching? Mi az, ami most foglalkoztat? Milyen az, amikor azt hiszed, hogy nem tudod megcsinálni?

2. NAP               CHIKUNG - COACHING - KREATÍV ALKOTÁS

Chikungozunk. Ez egy ősi módszer, mely egyesíti a mentális koncentrációt, a légzéstechnikát és a testmozgást annak érdekében, hogy aktiválja és karban tartsa az életenergiánkat. Az 1. nap felvetett coaching témákat boncolgatjuk. Exkluzív, különleges technikák, módszerek és feladatok az egyedi, Design coaching módszer alapján. A délutáni elfoglaltság keretében, pedig megismerkedünk a növényeknek gyógyító erejével, a fűszernövényeknek varázslatos aromavilágával. Rozmaring, levendula, citromfű betakarítása után élmény a közösen készített tea elfogyasztása.

3. NAP               MEGOLDÁS - MEGERŐSÍTÉS - KÖZÖS FŐZÉS

Szereted azt érezni, hogy jól vagy, és sugárzol? Hogy elégedett vagy? Hogy boldog vagy? Hiszünk abban, hogy a test és lélek harmóniája, azok egysége adja az öröm lehetőségét. Tegyél a saját boldogságodért! Egy kellemes séta keretében megismerkedünk a levendulással és a levendulavirág felhasználásával ajándéktárgyakat készítünk. A kertben szedett "kincsekből" közösen elkészített ebéd elfogyasztása után átbeszéljük a táborban szerzett élményeket, majd szeretetteljes búcsúval, a viszontlátás reményével elköszönünk egymástól.

A program időtartama: 3 nap

A program ára: 30.000,- Ft/fő mely tartalmazza a közösen alkotott ételek kellemes környezetben történő elfogyasztását.

A program helyszíne: Csókasori Tanya Oázis, Helvécia, Csóka sor 19., Hungary

"Az ember rájön, hogy amint megváltoztatja gondolatait a dolgokról és a többi emberről, a dolgok és az emberek megváltoznak vele szemben... Az ember nem azt vonzza, amit szeretne, hanem ami rá hasonlít... Az istenség, amely sorsunkat alakítja, mi vagyunk. Saját magunk... Amit az ember elér, az gondolatai egyenes következménye... Csak akkor emelkedhetünk fel, győzhetünk és lehetünk sikeresek, ha gondolatainkat is felemeljük..." (Dale Carnegie)

FŐZŐISKOLA  


OHANA Gasztroklub és Főzőiskolában - Levendula mezőkön kurzus

Talán kevés lenyűgözőbb tájkép van, mint egy virágzó levendula mező. Legyen az egy Toszkán falucskát körülölelő végtelen virágtenger vagy a Tihanyi Apátságot övező színpompás rét, a levendula látványával szinte képtelenség betelni. E csodálatos látvány ellenére sokan idegenkednek a levendula fogyasztásától. Vacsoránkon viszont olyan ételekbe csempésszük a virágot, melyek közül mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Az kurzus folyamán elsajátított tudáshoz be is szerezhetik vendégeink az alapanyagot a Csókasori Tanya Oázisban.

Menü:

 • Levendulás limonádé
 • Fűszeres tönkölykenyér kecsekricottával és levendulás pirított almával
 • Levendulás csirkecomb édesburgonyával
 • Levendula puding

A program időtartama: 3 óra

A program ára: 7.900,- Ft/fő mely tartalmazza a közösen alkotott ételek kellemes környezetben történő elfogyasztását. 

A program helyszíne: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, Hungary

"Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetnek a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen tud előállítani, hanem hogyan tálalja föl egymás után úgy, hogy az elköltött étel valósággal kívánja az utána következőt, s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen jóllakott, akkor hoznak megint valamit, amire azt kell mondani, hogy "de már ebből eszünk!" (Jókai Mór)


LEVENDULA - SZEDD MAGAD!

Csókasori Levendula Farmon - SZEDDMAGAD! 

A program szervezett csoportoknak a következőket tartalmazza:

 • Vendégváró ital: levendula pálinka és levendula limonádé kóstoló
 • Levendula szedés: az 1ha-os területről szakember segítségével mindenki maga szedheti le a csodálatos illatú levendulát
 • Ebéd: bográcsos egytálétel Provence-i ihletéssel csókasori módra
 • Levendula feldolgozás: csokrok kötése, illatpárnácskák töltése, olajlepárlás bemutató, és egyéb kézműves foglalkozások

A program időtartama: 3-4óra

A program ára: 8.500,- Ft/fő, mely tartalmaz egy tasak a programon leszedett levendulát valamint a kézműves foglalkozásokon felhasznált kellékeket.
 

Egyéni levendula szedésre is van lehetőség. Egy tasak levendula 2.500,- Ft. A helyszínen egyéb levendulás termék is vásárolható.

"Ha álmunkban levendula illatot érzünk, egy kedves élmény emlékét idézzük fel" - áll Krúdy Gyula Álmoskönyvében.


SZŐLŐSZÜRET

Szőlőszüret a Csókasori Tanya Oázison

A program szervezett csoportoknak a következőket tartalmazza:

 • Vendégváró ital: szőlő pálinka és must kóstoló
 • Szüret, szőlőszedés: szakember segitségével megismerheti a szőlőszüret rejtelmeit, csodáit
 • Ebéd: szüreti bográcsos egytálétel csókasori módra
 • Szőlő préselés: kis szőlőprésen mindenki maga készitheti a mustját

A program időtartama: 3-4óra

A program ára: 8.500,- Ft/fő, mely tartalmaz egy kis üveg saját készitésű mustot.

"Méla Halál, te nagy Szüretelő,
jöjj, hozd a kést, puttonnyal kösd a hátad,
és halkan nyisd a Pince ajtaját!"

(Babits Mihály: Szüret előtt)
 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Csapatépítő Programok a Csókasori Tanya Oázison

Az idénynek megfelelően a programok a következőket tartalmazzák :

 • Vendégváró ital: pálinkás lélek-be-melegítés
 • Délelőtti csapatépítő programok: levendula szüret, szőlő szüretelés, veteményezés vidám feladatokkal kiegészítve
 • Ebéd: gazdag bográcsos egytálétel csókasori módra
 • Feldolgozás: levendula lepárlás, szőlő préselés, befőzés
 • Pihenés: frissitők kortyolgatása a természet lágy ölén

A program időtartama: id(g)ény szerint

A program ára: kérjen egyedi árajánlatot az időpont és a létszám megjelölésével. A programok ára tartalmazza egy tasak a programon leszedett levendulát, egy üveg firssen préselt mustot vagy egy a feldolgozás során készített terméket.

"A munkatársakkal eltöltött nap, a felszabadult, vidám hangulatú fizikai munka hozzájárul a csapat összetartásának erősödéséhez, a munkatársi kapcsolatok elmélyüléséhez és egymás jobb megismeréséhez. A közös program felejthetetlen élménnyel gazdagítja a csapatot, amely pozitívan hat a résztvevők lelkesedésére, motivációjára és belső energiaszintjére is." 

CSALÁDI TANYA PROGRAM

Családi tanyaprogram a Csókasori Tanya Oázison


A program szervezett iskolai csoportoknak a következőket tartalmazza:

 • Bemelegítés: tízórai, programismertetés és munkavédelmi oktatás
 • Munkakezdés: Menetfelszerelésben indulás a földekre (ásóval, kapával, gereblyével)
 • A terepen - veteményes kert kialakítása (sorok, ágyások kijelölése, magvetés, dugványozás, palántázás szakértők segítségével)
 • Ebéd: bográcsban főtt keménytarhonya és palacsinta
 • Ismerkedés az állatokkal: simogatás, etetés 
 • Szabad program: pihenés, játék, sport: focizás, tollasozás, célbadobás


A program időtartama: igény szerint

A program ára: kérjen egyedi árajánlatot az időpont és a létszám megjelölésével. A program ára tartalmazza a közösen kialakított veteményesben termett zöldségekből egy kosár csemegét.

"A családi összetartozás végletes következménye, hogy minden családtag tettei befolyásolhatják a többi sorsát, nemcsak az élők egymásét és az elődök az utódokét."

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el